fredag 13. juni 2008

På tur til Lillehammerfestival

Da er vi kommet velberget fram til Lillehammer:)

Ble en lang dag dette gitt, selv om klokka ikke er 10 enno.
Vekkerklokka klang litt før 6 i morges, hjemme på Hopen. Må bare innrømme at den ble satt på slumring i 5 min før jeg klarte å sette føttene på gulvet. Gubben hørte den faktisk han også, så badet var faktisk opptatt da jeg våkna for andre gang..... før 6... Herregud, for ei tid på døgnet:)
Englebarna var heller ikke vanskelig å få opp i dag..... rart med det, musikkstevne er og blir morro. SANT ?
Sondre skulle for første gang på tur med korpset, så det flagra vel litt sommerfugler i magen der ja tror jeg. Magnhild er bare førsteårsaspirant, og derfor ikke med på stevne, men vi reiser på weekend vi da, til Lillehammer selvfølgelig.
Herregud, ut på tuuuur, FREDAG 13. Ærlig talt, er det ingen som hadde sjekka avreisedag og dato før denne turen ???? E ikkje overtruisk sjøh, bare litt !
Men turen starta bra, ironisk sagt ja. Alle skulle møte før 07.45 på edøya, med avreise ferge kl. 08.05. Men hva skjer.... joda, for liten bagasjeplass i bussen! Da vi ankom fergekaia, sto det masse av bagasje utom bussen som det ikke var plass til. Hva gjør vi, jo vi ringer Ingolf! Kom øyeblikkelig på Edøya med skaphenger::::: må ha mer plass:::!!!!!
Avreise utsatt til 09.15. Ja , æ sa fredag den 13.
Ingolf, den engelen redda turen :)
Kjørte om Aresvik-Hendset-surnadal. Første stopp var på nordmarka. Spisepause der , men selvfølgelig ingen do. Egentlig et sjakktrekk.... Ikke en butikk eller kiosk i nærheten, så dere skjønner at stoppen ble ikke av det lange slaget.

Så ble det en lengre etappe, en kort stopp på berkåk for å flytte litt om på noen som var reisesyk, og noen måtte ha en røyk.
Neste stopp Oppdal, der ble det en lengre stopp , for der var det jo butikker..... og salg.... skosalg..... (noen som føler seg truffet?)Og mat da selvfølgelig.
Så ble det en laaaaaang kjøreetappe igjen. Jeg og Magnhild kjørte privat bil, så vi stoppa på Otta, der kjørte bussene forbi oss, men lengre nede i dalen oppdaga veslejanta at bussene hadde stoppa, men vi rasa forbi, for no var det ikke langt igjen til Lillyhammer:)
Jeg og Magnhild sjekka inn på hotellet, spiste litt, før vi tok kontakt med korpset. Da var de akkurat ankommet Kristinshall i olympiaparken. Hele arrangemanget i kveld skulle egentlig foregå uendørs i OL-anlegget, men pga at det drittværet vi har hatt hjemme den siste uka, no har forfulgt oss hit, ble alt flyttet inn. Og takk og lov for det. Det REGNER
Kveldsmat ble inntatt på tribunene samtidig som programmet startet fra scenen. Herregud for en start.....Ordentlig Heavy rock....eller kanskje enda sterkere .... først, men så roa det seg ned litt etter hvert. Jeg og Magnhild forlot åstedet litt før 9- da skulle det være offisiell åpning av festivalen. Avslutning kl.10. Tror det blir noen trøtte småttinger før alle har fåt tak i bagasjen sin, blåst opp luftmadrasser, brettet ut soveposene, og pusset gebisset. Ingen har vært på skolen og pakka ut enno. ...... Håper bare det blir litt søvn på dem.....:) Gla æ ikke e leder:)
Magnhild har sovet siden vi kom opp på hotellrommet, trur jammen æ ska kryp te køys æ å.
Oppdaterer mer i morgen. Ska prøv å få med noen bilder å da :)
Ha ei fin helg.

Ingen kommentarer: