mandag 22. september 2008

Mannen!

Mannen!

Han har det samme etternavnet hele livet. Garasjen er bare hans. Brylluppsplanleggingen går av seg selv. Sjokolade er et greit mellommåltid.
Han kan aldri bli gravid. Han kan bruke en hvit T-shirt i badeland. Eller han kan gå UTEN T-shirt i badeland. Bilmekanikerne forteller ham sannheten. Verden er hans urinal, han trenger aldri kjøre til neste, bensinstasjons toalett fordi det første var motbydelig. Samme arbeid, bedre betaling... Rynker er distingvert. Brudekjole kr. 20.000 - leie av smoking kr. 900 ,- ,- Folk stirrer aldri på hans bryst når han snakker med dem. Alderstillegget er praktisk talt bare forventet. Nye sko skader ham ikke, han får ikke gnagsår og føttene sovner ikke. Ett humør - alltid. Telefonsamtalene hans er over på 30 sekunder - nøyaktig. En ukes ferie krever kun en koffert. Han kan selv åpne alle korker og lokk. Han får tilleggspoeng for den minste snev av omtenksomhet. Om noen glemmer og invitere ham, kan vedkommende fremdeles bli regnet som en venn. Han kan kjøpe undertøy for kr. 20 - og det for en 3-pakning. Han kan over hodet ikke se rynker på klær. Alt i ansiktet hans - beholder sin opprinnelige farge. Frisyren hans er moderne i flere år, kanskje tom. i flere 10-år. Han trenger kun å barbere seg i ansiktet og nakken. Han kan leke med sine leker hele livet. En lommebok, et par sko - en farge for alle sesonger. Han kan gå i shorts uansett hvordan bena ser ut. Hans manikyr kan utføres med lommekniv. Han har valgfrihet - om han vil el. ikke anlegge bart. Han kan gjøre unna julegavene til 25 familiemedlemmer på julaften, på under 30 minutter. Og hybelkaniner er virkelig kjæledyr.
ER DET RART MENN ER LYKKELIGE INDIVIDER????
Skrevet av Elves_of_Rivendell . -08 :)

torsdag 11. september 2008

YEZZ

JIPPY !


Endelig har også jeg fått en award:)

Den kom fra min gode venninde og verandaelsker , Kari carpe diem ,http://karinordset.blogspot.com/,



Tusen takk Kari :)
Så skal sikkert jeg gi denne videre til noen da ........
Har ikke så veldig mange igjen å gi den til, men kanskje min nydelige, søte , snille datter Marie skal få en, http://maijje.blogg.no.
Karianne,http://karianneshverdag.blogspot.com, må også få en award. Fordi hun har delt ombygging og innflytting i nytt hus med oss.
Og så vil jeg gi en til alle dere som stikker innom og leser bloggene til oss Smøladamene, dere er også Smølaværinger, men dere gir dere aldri til kjenne. Dere synes bare det er gøy å lese om hva vi andre foretar oss :). Men nå synes jeg dere kan begynne å legge igjen en komentar etter at dere har fått en award. :)
Ellers, Tusen takk Kari, du e no bære snill :)

søndag 7. september 2008

Venner


Venner i tynt, venner i tykt.Venner gjør livet så godt,og så trygt.Venner i motgang,venner i glede,holder deg oppe når du er nede.Venner er herlige, venner er bra,venner som dere er det beste å ha.Sender en klem til en kjempegod venn,ta i mot klemmen og kos deg med den.

lørdag 6. september 2008

Min bakedag

Her en dag, ja det var vel i første halvdel av august, tittet jeg innom bloggen til Aud Jorunn (aud da). Hun hadde bakedag....og gjett om jeg ble smittet....
Frem med mel,gjær, mixer og det som skulle til, for her skulle det også bakes.Nå har det seg slik at før i tiden var jeg veldig flink til dette...med å bake, men lysten har liksom forsvunnet med årene. Så har det seg slik, at i kommentarene til Aud da endte det opp med en konkurranse...?? eller noe sånn, om sprekker i brødet???? Ja vi får se.





Det har seg da slik at når jeg først startet, så åt det bare på seg. Det ble ikke bare brød, men jammen det ble det ikke tryllet frem både vaniljeboller....NAMMMM, og vanlige boller.




Og brød selvfølgelig.......uten sprekker????? Ja dere får dømme selv.....:)
Jeg se det at mine brød ble ikke så fyldige som Karianne sine, og som Aud Jorunn sine, men jeg trøster meg med det at mine er sikkert mye grovere og derfor mye tyngre...???? Eller har det kanskje ikke noe med saken å gjøre????
Men ihvertfall så ble det 4 brød, 50 vaniljeboller og ca 40 boller.
Alle som nå klager på at de ikke fikk smake..... her i huset varer ikke baksten så lenge.....
3 barn som er veldig glad i slik bakst.... naboungene også.... det var faktisk veldig populært å besøke Sondre noen dager.... og vips , så var baksten borte. 2 brød, 12 vaniljeboller og 10 boller havnet i fryseren mener jeg å huske, men her en dag skulle jeg ut å ta inn en pose vaniljeboller....var de borte også.
Dette var en av mine siste feriedager, så jeg får vel se om ånden kommer over meg en dag slik at det blir litt hjemmebakst igjen :)