fredag 25. juli 2008

En leif i bloggen min.

Heisann.... satt og skrev blogg om at jeg skulle på ferie i sta, og den kom inn med dato 4. juli, og plaserte seg under den forrige........
Skroll forbi " før jeg ble mamma" og les min nyeste, eller nest nyeste blogginnlegg.

fredag 11. juli 2008

Før jeg ble mamma !

Før jeg ble mamma så snublet jeg aldri over leker , eller glemte ord i en barnesang. Jeg bekymret meg aldri om plantene var giftige eller ikke. Bekymret meg ikke om dører var igjen , eller om stikkontakter var sikret. Før jeg ble mamma hadde jeg aldri blitt gulpet på, bæsjet på,bitt på eller tisset på Jeg hadde fullstendig kontroll over mitt liv,å tankene mine. Jeg sov hele natta.... Før jeg ble mamma,holdt jeg aldri fast et gråtende barn, så doktoren kunne sette sprøyte. jeg så aldri inn i tårevåte øyne som gråt. aldri inn på et barnerom,bare for å se et barn sove. Før jeg ble mamma holdt jeg aldri et søvnig barn, bare fordi jeg ikke ville legge det ned. Jeg hadde aldri følt hvordan hjertet ble knust i tusen biter, når jeg ikke kunne stoppe smerten. Jeg trodde aldri noe så lite kunne påvirke mitt liv så mye. Jeg visste ikke jeg kunne elske noen så høyt... Før jeg ble mamma hadde jeg aldri visst om nærheten man føler når man ammer sitt barn. Jeg visste ikke om det spesielle båndet mellom en mamma og hennes barn. jeg visste ikke at noe så lite kunne få meg til å føle meg så viktig. Før jeg ble mamma visste jeg mye, nå vet jeg mer... Før jeg ble mamma hadde livet mitt betydning, nå betyr det mer... Jeg visste ikke jeg kunne føle så mye før jeg ble mamma. Dere er de som har åpnet denne verden for meg. Elsker dere , englene mine.
Hilsen mamma.

fredag 4. juli 2008

FERIE............



No kom faktisk sommeren tilbake, akkurat når jeg skulle ha ferie. Men gjett???? Jeg reiser....med nattbussen i kveld....... til Oslo, og Norway cup.
Hærlighet...... blir varmt der også etter som jeg leser på YR.no.
Så kjære venner og uvenner, også jeg må forlate dere for en stund..... for å ta en etterlengtet ferie. Kommer plutselig tilbake..... med fyldig dekning både av en klassefest vi hadde forrige helg, norway cup og resten av ferien.
Ha en strålende sommer.... eller resten av den da, mange er vel snart ferdig med ferien og greier.....

tirsdag 1. juli 2008

Tirsdag kveld.

Ja no er det tydelig at sommerferien har festet grepet:)
Ingen av englebarna har lyst til å krype til køys, selv om det egentlig er langt over leggetid. I går kveld var de to minste så skjønnt enig i at, joda, i kveld skulle de tidlig til sengs. Bytur i morgen skjønner dere. Men no er alle de lovnadene glemt høres det ut til. Skal se om hvem som er trøtt når mor kommer kl. halv åtte for å purre dem opp :)

Gubben er forresten på janitsjarøving, på tirsdag?? Ja, nemelig. nå er ingen kvelder ledige for at mor i huset kan ut for å gjøre noen sprell. Tidligere var det øving på torsdag, men nå nærmer premiæren seg så fort, at nesten alle kvelder denne uka er opptatt.
Får virkelig håpe at all denne øvinga gir det resultatet alle håper på, og det gjør det nok. Har aldri hørt om at Smøla Janitsjar har levert en vare som ikke var god nok. Men tilbake til all den øvinga. Det var nok den virkelige grunnen til a jeg la musikkariæren på hylla. Eller...... litt sceneskrekk også da :}. Før konsertene er det en umenneskelig oppkjøring, men gud for et resultat det blir. Hos oss var det barnevakten som be problemet.... eller problemet.... jeg følte det som et problem. Svigermor mer eller mindre bodde hos oss den siste uka før konsert....... og da kunne man jo nesten ikke spørre om barnevakt igjen.... for å ut å ta ei pils..... eller?
Nei. Så var det den sceneskrekken da....... siste konsert jeg var med på... trodde jeg skulle besvime før jeg gikk på scenen. Så vondt vill jeg ikke meg selv.... ikke en gang for en musikerkarriære.:)
Men gleder meg til helga alikevel da. Er ikke helt glemt av gammle musikervenner da shø. Jeg er den heldige som skal stå for hår og make-up til kordamene:) Artig. Og Hilde da, ho ringte i dag, og ville også ha litt ekstraforpleining før ho gikk på scenen sa ho :)
Bare hyggelig det da .Så gla daga for gli forbi for meg i år. Somregel er jeg på jobb, i år hadde jeg ordna det slik at jeg hadde fri, men ender opp på bakkamyra, på jobb. Arti Læll.

Håper mange kommer for å se, og høre , Smøla janitsjar med "songs to remember".