onsdag 25. juni 2008

Allt samtidig :(

Huff altså.
Allt skal skje på sommeren.På samme tid !
No dumpa det ned en bryllupsinnvitasjon her.
Trudd at alle jeg kjennte , ihverfall innen familien ,VAR gift jeg?!
Hmmmm. De som no skal gifte seg, er faktisk gift....... med hverandre.......faktisk.
Ja,ja, dem e skillt å da ......... fra hverandre........ men undere skjer, og de har funne tilbake til hverandre og skal altså gifte seg igjen. Hipp Hurra. Ingenting er vel bedre enn at " ongdommen finn kvartanner".
Men så har det seg altså slik at vi er i Oslo på Norway cup den helga, eller cupen e vel akkurat ferdig da, men vi kommer oss ikke hjem tidsnok.
Kanskje jeg var for snar med å melde meg som leder til denne turen??, Men jeg kunne ikke annet, Norway cup sto i fare for å bli kanselert hvis ingen foreldre meldte seg.
Hmmmmm........DILLEMMA!!!!!
Nei , dette får vi sove på noen dager.
Vi hadde jo faktisk sagt at vi reiser hjem dagen etter at jentene blir utslått??? Innledende runder er ferdig på onsdag??? Kanskje vi kan reise hjem på torsdag????Men det ble det store protester på selvfølgelig:)
Jentene reiser jo med den innstillingen at de kommer til å tape alle kampene så!
Nei vi får se.
Hmmmmm........ Vanskelig detta altså.
Noen som har et godt råd ? Mottas med takk ;)

søndag 22. juni 2008

Hallo igjen

Håper alle hadde ei fin helg.

Det har iallefall jeg.



Mange har ønsket å legge inn en komentar på mine innlegg, men har ikke fått det til, så Aud Jorunn, Ida m.fl, nå er dette ordnet. Måtte inn på innstillinger på bloggen min , og oppdaget da at bare de med bloggadresse kunne kommentere , og det er da kjedelig, kanskje mange andre også kunne ha tenkt seg det. Håper det jeg ihvetfall.



Denne helga, eller iallefall lørdag, har stått i Smøla il, sitt tegn.

Smøladag........ tidligere kallt smøladager.

Lørdag troppet vi opp på Råket kl 10........ ikke så tidlig det da :)

Gunnar var leder i teknisk komite, så han måtte dit å gjøre opp igjen jobben som han også gjorde på fredag kveld.......... hørtes rart ut dette. Dere skjønner det at han og Jim skulle på Råket fredag for å gjøre klart til lørdag. Hente bord og stoler og sette opp telt som det skulle være stands i , og grilling i . Han kom hjem glad og fornøyd utpå kvelden, med jobben utført... hadde ikke vært hjemme så lenge før Jim ringer og forteller at han måtte tilbake til Råket for å plukke teltet ned fra skogen. Det kom en helsikes floing, og rev med seg hele stasen.....Festlig.



Men lørdag ja, fotballcup for de minste.

Natursti

sumobryting???? ( dere som ikke var der kan bare lure )

Kjærringbæring

Russeblåsekasting

Grilling

m.m.





Dere som ikke var der , og som ikke er Smølaværinger skjønner kanskje ikke hva allt dette er, men kom på Smøladag neste år så får dere se. Vi hadde en kjempedag, selv om værgudene ikke sto oss bi denne gangen.



Kanskje det som satte flest lattermuskler i sving var pauseunderholdninga: Der spillte A-laget med handicap fotballkamp mot et blandalag av småpike og småguttespillere. Hærregud det var et syn.....http://www.youtube.com/watch?v=b37W5n2CNQk.Beste fotballkamp æ har sett på lenge :)



Så var jeg grillvakt på kvelden.....

Fest i varden med musikk av Rocks off.

Bra med folk, lite knuffing....egentlig ganske trivelig.



Dette var faktisk første gang både jeg og Gunnar var på fest sammen med vår førstefødte. Ho grudde seg sikkert mest, for mor og far er jo de teiteste på denne jord i den alderen vet dere, men jeg tror faktisk ho syntes det gikk helt greit.For å få sagt det også da, sa var jeg den som kom først hjem og først i seng. De to andre havna på nachspiel og kom dinglende hjem litt utpå morgenkvisten,neida bare tulla. Ja, ja vesentlig senere enn meg da! og Marie kom SIST... men ho presiserte at ho hadde fått lov av pappa, og da har sikkert ikke jeg noe jeg skulle ha sagt.

onsdag 18. juni 2008

Som dere ser, regnet det faktisk litt mens vi var på Lillehammer.
Vi damer har en liten svakhey for menn i uniform, om ikke korpsuniform da, men Camilla fikk erfare at enkelte men er veldig svak for kvinner i uniform:) En japans turist fallt helt for henne under konseten på lilletorget på lørdag. Om det var detn medaljefyllte brystkassen, eller noe annet vet vi ikke, men hun ble behørlig fotografert og filmet iallefall ;)
Her spiller korpset konset utenfor eventyrgrotten i Hunderfossen.

Oppmasj gjenom Lillehammer sentrum. Smøla musikkorps var det eneste korpset som stillte med ledere i bunad. Det var et vakker skue, og Turid, Helene, Liv Reidun og Kari ble fotografert gjenom hele byen. Mange spørsmål om hvor de kom fra og hvilke bunader de hadde :)


Flotte unger, ikke sannt? ( og voksne )



lørdag 14. juni 2008

Vi er fortsatt på lillehammer, Været i dag har vært litt begge deler.
Under konserten på lilletorget hadde vi strålende sol, under oppmasjen lik ens, men så kom fellesspilling på stortorget: Mørke skyer samlet seg over oss, og alle sluser åpnet seg, så siste spillenummer ble avlyst og alle korps flyktet for å komme unna regnet.
Er så trøtt at jeg gidder ikke skrive mer, skal til Hunderfossen i morgen, så det er best å være uthvilt.
Skal skrive mer, og legge inn bilder når jeg kommer hjem :)
Ha ei strålande helg :)

fredag 13. juni 2008

På tur til Lillehammerfestival

Da er vi kommet velberget fram til Lillehammer:)

Ble en lang dag dette gitt, selv om klokka ikke er 10 enno.
Vekkerklokka klang litt før 6 i morges, hjemme på Hopen. Må bare innrømme at den ble satt på slumring i 5 min før jeg klarte å sette føttene på gulvet. Gubben hørte den faktisk han også, så badet var faktisk opptatt da jeg våkna for andre gang..... før 6... Herregud, for ei tid på døgnet:)
Englebarna var heller ikke vanskelig å få opp i dag..... rart med det, musikkstevne er og blir morro. SANT ?
Sondre skulle for første gang på tur med korpset, så det flagra vel litt sommerfugler i magen der ja tror jeg. Magnhild er bare førsteårsaspirant, og derfor ikke med på stevne, men vi reiser på weekend vi da, til Lillehammer selvfølgelig.
Herregud, ut på tuuuur, FREDAG 13. Ærlig talt, er det ingen som hadde sjekka avreisedag og dato før denne turen ???? E ikkje overtruisk sjøh, bare litt !
Men turen starta bra, ironisk sagt ja. Alle skulle møte før 07.45 på edøya, med avreise ferge kl. 08.05. Men hva skjer.... joda, for liten bagasjeplass i bussen! Da vi ankom fergekaia, sto det masse av bagasje utom bussen som det ikke var plass til. Hva gjør vi, jo vi ringer Ingolf! Kom øyeblikkelig på Edøya med skaphenger::::: må ha mer plass:::!!!!!
Avreise utsatt til 09.15. Ja , æ sa fredag den 13.
Ingolf, den engelen redda turen :)
Kjørte om Aresvik-Hendset-surnadal. Første stopp var på nordmarka. Spisepause der , men selvfølgelig ingen do. Egentlig et sjakktrekk.... Ikke en butikk eller kiosk i nærheten, så dere skjønner at stoppen ble ikke av det lange slaget.

Så ble det en lengre etappe, en kort stopp på berkåk for å flytte litt om på noen som var reisesyk, og noen måtte ha en røyk.
Neste stopp Oppdal, der ble det en lengre stopp , for der var det jo butikker..... og salg.... skosalg..... (noen som føler seg truffet?)Og mat da selvfølgelig.
Så ble det en laaaaaang kjøreetappe igjen. Jeg og Magnhild kjørte privat bil, så vi stoppa på Otta, der kjørte bussene forbi oss, men lengre nede i dalen oppdaga veslejanta at bussene hadde stoppa, men vi rasa forbi, for no var det ikke langt igjen til Lillyhammer:)
Jeg og Magnhild sjekka inn på hotellet, spiste litt, før vi tok kontakt med korpset. Da var de akkurat ankommet Kristinshall i olympiaparken. Hele arrangemanget i kveld skulle egentlig foregå uendørs i OL-anlegget, men pga at det drittværet vi har hatt hjemme den siste uka, no har forfulgt oss hit, ble alt flyttet inn. Og takk og lov for det. Det REGNER
Kveldsmat ble inntatt på tribunene samtidig som programmet startet fra scenen. Herregud for en start.....Ordentlig Heavy rock....eller kanskje enda sterkere .... først, men så roa det seg ned litt etter hvert. Jeg og Magnhild forlot åstedet litt før 9- da skulle det være offisiell åpning av festivalen. Avslutning kl.10. Tror det blir noen trøtte småttinger før alle har fåt tak i bagasjen sin, blåst opp luftmadrasser, brettet ut soveposene, og pusset gebisset. Ingen har vært på skolen og pakka ut enno. ...... Håper bare det blir litt søvn på dem.....:) Gla æ ikke e leder:)
Magnhild har sovet siden vi kom opp på hotellrommet, trur jammen æ ska kryp te køys æ å.
Oppdaterer mer i morgen. Ska prøv å få med noen bilder å da :)
Ha ei fin helg.

onsdag 11. juni 2008

Hei igjen :)



Elendig sommervær:(

Hata regn:(


Men, jeg er sikkert ikke alene om det.

Søndag starta eledigheta , etter flere dager med sol og sommer så var det over. Ble litt overraska faktisk over at det var så grått når æ sto opp.

Men, men, må bare gjøre det beste ut av det da.


Dette har skjedd siden sist;

Har benytta en hver anledning til å sitte ute i sola, da selvfølgelig på ettermiddag , etter arbeidstid. man må ta til takke med det en får når det endelig e fint.

Søndag var vi på basar. Ungdomslaget arrangerte, og de fleste i bygda måtte trø til.Var veldig lite folk der forresten. Hadde kanskje noe med at det var så mye som foregikk den dagen.

Mang var på janitsjarøving, det nermer seg premiære for sommerens happening med stormskritt, så de må øve så mye de kan.

Småpikelaget spillte kamp i by`n og pikelaget hadde hjemmekamp, samtidig med bassaren.

Huff: Stakkars pike 16. enda et tap, og denne gangen et gedigent et. 23-1 te sunndal. HMMMM må være noe som ikke stemmer her, kanskje dem e påmeldt i feil divisjon?? Noe må det være. De har ikke vunnet en kamp i hele år. Dette må vi se på til neste år.


Herregud tenker kanskje de som kjenner meg fra før. Ka e det somm skjer?? Har ho liksom blitt fotballinteressert å no da ???+

Ja tenk , det har jeg.

Er en slik tullete fotballmor, som ikke skjønner seg noe på fotball, men som blir helt revet med når jeg er på kamp. Har fått beskjed fra størstejenta om å ta det med ro. Det vil sikker si at jeg er en av de som roper høyest det da, om både offside og straffe, selv om jeg ikke er helt inne på fotballregler. Noen ganger hender det faktisk at jeg roper riktig :) tenk det da !


Mandag ble lillejenta syk, feber, hodepine, vont i halsen og kvalm. Hjemme noen dager, og nå strax frisk.


Må holde oss frisk hele gjengen no, for på fredag morgen reiser vi til Lillehammer på korpsfestival. Det skal bli gøy. Smøla musikkorps reiser med over 60 stk, så det blir liv. Magnhild er for lita til å være med på stevne, men siden de to største+ far skal dit, reiser vi etter. Skal prøve å oppdatere direkte fra Lillehammer , hvis jeg får til å laste over bilder alene da....... er nemelig Marie som e god på data og slike ting her i huset.Men ho er i nærheten da, hvis jeg trenger hjelp.


Ellers er det fridag her i huset i dag, hverfall for noen, så nå står kjøttsuppa på ovnen og putrer. Har LITT ambisjoner om å vaske også i løpet av dagen. Får se hva jeg får tid til.


Ha ellers ei fantastisk uke alle sammen. :)

fredag 6. juni 2008

Ny utfordring:)

Hallo, her er jeg igjen.
Trodde dere at jeg hadde glemt dere??? Neida, har bare vært litt travelt sist uke. Og så har det vært fantastisk flott vær.

Ja, så var det utfordringa da!
Kari denne gangen da :)
Å fy, noen av spørsmåla var litt på kanten, men det var lov å ikke svare da :)

So here i go !

Du heter?
Hilde Norunn Hellesfjord Nordheim
Kallenavn?
Neeeei , ikke som æ kjæm på. DUUU kanskje?:)
Hvilken sang hører du på nå ?
Ingenting, her er dørgende stillt.
Røyker du ?
Ja, desverre.
Hva mener/tror folk om deg ?
At jeg alltid er blid og hyggelig. (håper jeg )
Stemmer det?
Selvfølgelig :)
Hvem får du oftest kompliment fra?
Mann og barn.
Bruker du å le for deg selv?
Ja, ofte. Folk som ser meg tror sikkert jeg er litt gal.
Hva står det på din siste innkomne SMS?
Ja, ta med badedrakt :)
Favorittmaleri?
Min datter fikk et aldeles nydelig bilde/maleri av sin " gulla" Kari til konfirmasjonen . Er ellers ikke så bevandret innen kunstens verden.
Hvor bor du?
Smøla
Trives du?
Ja selvfølgelig :)
Hvilken mob. operatør har du?
Chess
Er du alergisk mot noe?
Sure folk
Har du hatt sex i dag?
Det er det vel ingen som har noe med vel :)
Hvordan svarer du i mobilen?
Hallo! Eller hvis det er et ukjent nr, svarer jeg med navnet mitt.
Hvem ringte du sist?
Maggi
Hva sa den du snakket med?
Litt av hvert, en samtale på nessten en halvtime, kan ikke gjentas her.
Anntall timer søvn i natt?
7 ca
Sov du alene?
Sammen med min mann
Kommer du tidsnok til avtaler?
Ja, som oftes. Hater selv at folk ikke kommer til rett tid.
Når har du det bra ?
Når alle andre i familien har det bra og er friske.
Hvilke farger liker du på dine klær?
Er veldig glad i grønn, gul og orange
Hva synes du om føtter?
Ok, bare jeg slipper å se for nært på dem. Klarer ikke å ta på andre folk sine føtter. Går bra med mine egne og mine barns føtter, men der går grensen :)
Er du smart?
Mener det selv da, men hva andre mener bryr jeg med ikke noe om.
Hvem / hva savner du nå ?
Mamman min, som døde da jeg var 14 år.
Favorittdrikke om morgenen?
KAFFE med melk i.
Er du sjenert?
Neeei, tror ikke det.
Driver du med noen sport?
Ikke noe organisert. Har nok med å følge med barna sine fotballtreninger og kamper, bare det er en sport i seg selv.
Vil du ha mail eller brev ?
Jeg er litt Ole Brum jeg, så : Ja takk begge deler.
Tror du på kjærlighet ved første blikk?
Tja, mulig det.
Har du spydd offentlig?
Ikke som jeg vet, kanskje da jeg var lita.
Er du fornøyd med livet ditt?
Ja
Om ikke, hva vil du forandre på ?
...............
Er du bortskjemt?
Ja, men på en god måte. Er vi ikke alle det da egentlig:)
Synes du denne utfordringen er meningsløs??
Ja. Fikk en sånn ekkel følelse uti utfordringen her om at noen satt og samla inn all info vi har svart. Kanskje plutselig en dag står en ukjent, kanskje en psykiater eller noe sånn på døra for å hente meg :) Hvem vet, kanskje noen samenligner svar, gjør seg opp sin egen sære mening om oss galningene som går på og svare på noe sånnt på nett !