onsdag 23. april 2008

Vårens vakreste eventyr ???


Vårens vakreste, om ikke eventyr, så ihvertfall de vakreste ungdommer.
Spente og lykkelige står de der, i sine hvite kapper, nesten som engler :). På dette bildet er konfirmasjonen over, og alle ser lykkelige ut, men jeg tror at nervene spillte dem et puss før de kom så langt. På rekke og rad kom de inn i kirken og fannt sine plasser. Fikk et forsiktig, nervøst smil idet ho tok plass, og jeg prøvde å sende et beroligende smil tilbake. Mor må bare innrømme at i det de steg over dørstokken i kirka, måtte hun opp i øyekroken for å tørke en liten tåre. Skjønner ikke dette, er blitt så lettrørt i de siste åra.Mammas lille gull, som ikke er så lita lenger, skal liksom være voksen no da ? Jammen fort gjort. Går inn som barn, og ut som voksen ?? Neida, det er nok ikke fullt så enkelt. Heldigvis. Men vi må vel bare innse at om et år er engelen vår på tur til å flytte på hybel, sånn er det bare når man bor i utkantsrøk.

mandag 21. april 2008

Konfirmasjon :)

PUH.
Da var helga over, og allt gikk etter plana, nesten.
Kjenner faktisk at konfirmasjonen har ligget som ei reim rundt nakken den siste tiden, og jeg kjennte godt i dag på jobb, at det har sluppet taket.

Mammas lille gull, som ikke er så lita lenger er faktisk konfirmert, tenk det da.......

Hadde fulgt med på værvarslet de siste dgene og fått innformasjon om at , joda været på nordvestlandet skulle bli bra til helga.
Men hva skjer????? Står opp søndag morgen, og skodde og lett yr er det vi ser. Huff, mor er skuffa. Hadde sett for meg bilder utendørs, sol og en laber bris :) men nei, vi måtte ta til takke med det vi fikk.

jeg var uggen i magen, nervøs...? ja litt. Er bare slik, har alle nervene i magen når noe ska skje.
Men allt gikk så bra. Konfirmasjonsgudstjenesten var kjempefin, alle gjestene kom, maten var nydelig og konfirmanten hadde en fin dag

torsdag 17. april 2008

Hei her er jeg

Ja, så var det å komme på noe å skrive om da !
Jeg er gift. har tre nydelige barn, deriblant en tennåring, som er konfirmant no i vår:)
Har en fantastisk mann ,som jobber i SFO, og ellers opptatt av musikk.
Jeg selv er selvstendig næringsdrivende, samtidig som jeg er aktiv i flere lag og organisasjoner.Må også si at barnas lekser og fritidsinteresser er en del av det jeg er opptatt av.
Eller bor jeg på nortdvestlandets perle, SMØLA, (en opplevelse i storm og stille:))
Smøla musikkorps er en naturlig del av familien vår, i og med at alle barna + mannen i huset er med. Magnhild ( yngst) er med som driller, Sondre trakterer slagverk og Marie som spiller trombone på 7. året. Selv har jeg lagt musikkarieren på hyllen for en stund i og med at uka desverre ikke har flere dager.
Jeg danser linedans i ny og ne, skulle ha vært der hver torsdag, men som sagt er det ikke alltid nok dager.Men Gud hvor deilig det er når jeg først kommer meg dit:)
Ellers får jeg prøve å oppdatere siden etterhvert som noe skjer her i huset.
Det første store nå, er konfirmasjon til helga, men det får jeg komme tilbake til.